24/02/2023 24/02/2023 Συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες, τρία χρόνια από την εις Κύριον εκδημία του Γέροντος Μητροπολίτου πρ. Πειραιώς κυρού Καλλινίκου. Ο μακαριστός ήταν ένας από τους πλέον διαπρεπείς Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος, της μεταπολιτευτικής περιόδου, ο οποίος αόκνως και Θεοφιλώς ποίμανε τον λαό του Θεού, επί σειρά πολλών ετών, αφήνοντας πίσω του αγαθότατη μνεία ως Ποιμενάρχης...
24 Φεβρουαρίου, 2023 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2023 - 18:58

Τρισάγιο του Δημητριάδος Ιγνατίου στον τάφο του πρ. Πειραιώς Καλλίνικου για τα τρία χρόνια από την εκδημία του

Διαδώστε:
Τρισάγιο του Δημητριάδος Ιγνατίου στον τάφο του πρ. Πειραιώς Καλλίνικου για τα τρία χρόνια από την εκδημία του

Συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες, τρία χρόνια από την εις Κύριον εκδημία του Γέροντος Μητροπολίτου πρ. Πειραιώς κυρού Καλλινίκου.

Ο μακαριστός ήταν ένας από τους πλέον διαπρεπείς Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος, της μεταπολιτευτικής περιόδου, ο οποίος αόκνως και Θεοφιλώς ποίμανε τον λαό του Θεού, επί σειρά πολλών ετών, αφήνοντας πίσω του αγαθότατη μνεία ως Ποιμενάρχης της Πειραϊκής Εκκλησίας και ιδρυτής και κτήτωρ της Ιεράς Συνοδικής και Σταυροπηγιακής Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Καπανδριτίου.

Για τον λόγο αυτό, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, εκ των επιφανών πνευματικών τέκνων του αοιδίμου Ιεράρχου, βρέθηκε σήμερα στην Μονή της μετανοίας του και τέλεσε Τρισάγιο επί του μνήματος του Πνευματικού του Πατρός, εκφράζοντας, με τον τρόπο αυτόν, την τιμή, τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη του προς τον αλησμόνητο Γέροντά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων