13/10/2019 13/10/2019 Ξεκινά τις εργασίες του το Φροντιστήριο Λειτουργικής Γλώσσας, της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, για την νέα Ιεραποστολική χρονιά. Πρόκειται για ένα εργαστήρι μελέτης και ανάλυσης κειμένων, που χρησιμοποιούνται στην Θεία Λατρεία, που αποσκοπεί στην κατανόησή τους και στην καλύτερη δυνατή συμμετοχή των πιστών στα Λειτουργικά δρώμενα της Εκκλησίας. Φετινό θέμα μελέτης θα είναι ο Ακάθιστος Ύμνος....
13 Οκτωβρίου, 2019 - 18:29

ΒΟΛΟΣ: Επαναλειτουργεί το Φροντιστήριο Λειτουργικής Γλώσσας

Διαδώστε:
ΒΟΛΟΣ: Επαναλειτουργεί το Φροντιστήριο Λειτουργικής Γλώσσας

Ξεκινά τις εργασίες του το Φροντιστήριο Λειτουργικής Γλώσσας, της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, για την νέα Ιεραποστολική χρονιά. Πρόκειται για ένα εργαστήρι μελέτης και ανάλυσης κειμένων, που χρησιμοποιούνται στην Θεία Λατρεία, που αποσκοπεί στην κατανόησή τους και στην καλύτερη δυνατή συμμετοχή των πιστών στα Λειτουργικά δρώμενα της Εκκλησίας.

Φετινό θέμα μελέτης θα είναι ο Ακάθιστος Ύμνος. Η Φιλολογική και Θεολογική προσέγγιση θα γίνεται από την Μοναχή Λαυρεντία, Φιλόλογο και Θεολόγο, Αδελφή της Ιεράς Μονής Αγίου Λαυρεντίου Πηλίου, κάθε Δευτέρα στις 8μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Βόλου.

Η έναρξη των μαθημάτων, που είναι ελεύθερα για κάθε ενδιαφερόμενο, θα γίνει την Δευτέρα 14/10, στις 8μ.μ., με την τέλεση του Αγιασμού από τον Σεβ. Ποιμενάρχη κ. Ιγνάτιο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 24210 24271.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων