08/02/2024 08/02/2024 Την Διεύθυνση Αστυνομία Μαγνησίας και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Ντιζέ, επισκέφτηκε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, στο Αστυνομικό Μέγαρο Βόλου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος, με σκοπό να παραδώσει 20.000 έντυπα για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, σχετικά με τις τηλεφωνικές απάτες ορισμένων επιτηδείων. Στην συνάντηση είχαν την ευκαιρία να συνεννοηθούν για τον συντονισμό της...
08 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2024 - 11:39

Βόλος: Συνεργασία Μητρόπολης και Αστυνομίας για την ενημέρωση σχετικά με τηλεφωνικές απάτες επιτήδειων

Διαδώστε:
Βόλος: Συνεργασία Μητρόπολης και Αστυνομίας για την ενημέρωση σχετικά με τηλεφωνικές απάτες επιτήδειων

Την Διεύθυνση Αστυνομία Μαγνησίας και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Ντιζέ, επισκέφτηκε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, στο Αστυνομικό Μέγαρο Βόλου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος, με σκοπό να παραδώσει 20.000 έντυπα για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, σχετικά με τις τηλεφωνικές απάτες ορισμένων επιτηδείων.

Στην συνάντηση είχαν την ευκαιρία να συνεννοηθούν για τον συντονισμό της από κοινού προσπάθειας διανομής των εντύπων στους Ιερούς Ναούς της Μαγνησίας, από ομάδα εντεταλμένων αστυνομικών, το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα έντυπα σχεδιάστηκαν δωρεάν από τις εκδόσεις «Αρχονταρίκι» και τυπώθηκαν με χορηγία του Οργανισμού μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα «Agape Hellas».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων