23/05/2023 23/05/2023 Συνεχίζεται το προσκύνημα των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, τα οποία έφθασαν την Παρασκευή 19 Μαΐου, το απόγευμα από το νησί της Μυτιλήνης στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου. Από τις 7.00 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ, ο Ιερός Ναός υποδέχεται ανθρώπους κάθε ηλικίας...
23 Μαΐου, 2023 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2023 - 12:43

Βόλος: Συνεχίζεται το προσκύνημα των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

Διαδώστε:
Βόλος: Συνεχίζεται το προσκύνημα των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

Συνεχίζεται το προσκύνημα των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, τα οποία έφθασαν την Παρασκευή 19 Μαΐου, το απόγευμα από το νησί της Μυτιλήνης στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου.

Από τις 7.00 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ, ο Ιερός Ναός υποδέχεται ανθρώπους κάθε ηλικίας για να προσκυνήσουν και να λάβουν την ευλογία των Αγίων.

Υπενθυμίζεται ότι καθημερινά τελούνται Ιερές Ακολουθίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί. Όρθρος, Θεία Λειτουργία, Εσπερινός και Ιερές Παρακλήσεις αποτελούν το λατρευτικό πρόγραμμα της κάθε ημέρας.

Τα Ιερά Λείψανα θα αναχωρήσουν την Τετάρτη το πρωί.

Διαβάστε επίσης: 

Ο Βόλος υποδέχτηκε τα Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων