29/02/2020 29/02/2020 Με δήλωση του ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου- Ορεστιάδας και Σουφλίου Δαμασκηνός κάνει λόγο για «ακήρυχτο πόλεμο με όπλο παράνομους μετανάστες…» με όλα όσα συμβαίνουν από χθες στο τελωνείο Καστανεών, εκφράζοντας έτσι το μέγεθος της ανησυχίας το οποίο έχουν λάβει τα πράγματα τις τελευταίες ώρες. Η δήλωση του κ. Δαμασκηνού έχει ως εξής: «Μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί...
29 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:56

Για “ακήρυχτο πόλεμο” μιλάει ο Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός

Διαδώστε:
Για “ακήρυχτο πόλεμο” μιλάει ο Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός

Με δήλωση του ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου- Ορεστιάδας και Σουφλίου Δαμασκηνός κάνει λόγο για «ακήρυχτο πόλεμο με όπλο παράνομους μετανάστες…» με όλα όσα συμβαίνουν από χθες στο τελωνείο Καστανεών, εκφράζοντας έτσι το μέγεθος της ανησυχίας το οποίο έχουν λάβει τα πράγματα τις τελευταίες ώρες.

Η δήλωση του κ. Δαμασκηνού έχει ως εξής:

«Μπορούμε να μείνουμε σιωπηλοί και αδιάφοροι μπροστά στα γεγονότα που διαδραματίζονται στα σύνορα μας; Οι ένοπλες δυνάμεις και η ελληνική συνοριοφυλακή δίνουν τη μάχη τους τον τελευταίο καιρό.

Ένας ακήρυχτος πόλεμος με όπλο παράνομους μετανάστες… Προσευχόμεθα για όλους εκείνους που δεν είναι λίγοι, που δίνουν τη μάχη υπερασπιζόμενοι την πατρίδα και την αξιοπρέπεια του λαού μας. Η τοπική κοινωνία σύσσωμη συμπαρίσταται σε όσους υπερασπίζονται τα σύνορα μας»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων