08/03/2019 08/03/2019 Μετά από επίμονο αίτημα των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου για να ενημερωθούν επί των θεμάτων των αιρέσεων και της παραθρησκείας, πραγματοποιήθηκε στο Διδυμότειχο, παρουσία του οικείου Μητροπολίτου κ. Δαμασκηνού, Ιερατική Σύναξη, την Παρασκευή της Τυρινής, 8 του μηνός Μαρτίου, με προσκεκλημένο εισηγητή τον πανοσ. Αρχιμ. Χρυσόστομο Μαϊδώνη, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως...
08 Μαρτίου, 2019 - 17:15

Σύναξη αντιαιρετικής επιμόρφωσης στο Διδυμότειχο

Διαδώστε:
Σύναξη αντιαιρετικής επιμόρφωσης στο Διδυμότειχο

Μετά από επίμονο αίτημα των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου για να ενημερωθούν επί των θεμάτων των αιρέσεων και της παραθρησκείας, πραγματοποιήθηκε στο Διδυμότειχο, παρουσία του οικείου Μητροπολίτου κ. Δαμασκηνού, Ιερατική Σύναξη, την Παρασκευή της Τυρινής, 8 του μηνός Μαρτίου, με προσκεκλημένο εισηγητή τον πανοσ. Αρχιμ. Χρυσόστομο Μαϊδώνη, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, ειδικευμένο στα θέματα των αιρέσεων και της παραθρησκείας.

Ο εισηγητής είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους κληρικούς για την καταστρεπτική δράση των αιρέσεων και ιδιαίτερα “της παραθρησκείας, που με ύπουλους τρόπους (γιόγκα, πιλάτες, πολεμικές τέχνες κ.λ.π.) κάνουν θύματα της πλάνης τους ανυποψίαστους χριστιανούς”. Ακολούθησε γόνιμος διάλογος και εποικοδομητική συζήτηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων