05/12/2020 05/12/2020 Σε κλειστό κύκλο, με περιορισμένο αριθμό ανθρώπων εόρτασε τα Ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός ο οποίος ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Κάστρο του Διδυμοτείχου για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού και της Αγίας Βαρβάρας. Ο Σεβασμιώτατος δέχτηκε ευχές από τους λίγους ιερείς που...
05 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2020 - 10:27

Τα Ονομαστήρια του σε κλειστό κύκλο εόρτασε ο Μητρ. Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Τα Ονομαστήρια του σε κλειστό κύκλο εόρτασε ο Μητρ. Διδυμοτείχου

Σε κλειστό κύκλο, με περιορισμένο αριθμό ανθρώπων εόρτασε τα Ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός ο οποίος ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Κάστρο του Διδυμοτείχου για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού και της Αγίας Βαρβάρας. Ο Σεβασμιώτατος δέχτηκε ευχές από τους λίγους ιερείς που ήταν παρόντες στον Ιερό Ναό.

Ο Σεβασμιώτατος προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας εξέφρασε και δημόσια τον πόνο της καρδιάς του για τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο γενικώτερα, εξ αφορμής της πανδημίας, η οποία απέδειξε πόσο ανίσχυρος είναι ο άνθρωπος μπροστά στο θέλημα του Θεού, πόσο απομακρύνθηκε από τις εντολές Εκείνου και πόσο πρόσκαιρη και εφήμερη είναι η ευτυχία του.

“Κάλεσε τέλος τους πιστούς να έχουν πίστη στο Θεό, να προσεύχονται και εν μετανοία να πορεύονται επικαλούμενοι καθ’ ημέραν το έλεος του Κυρίου και συμμετέχοντας, κατά το εφικτόν, στα ιερά μυστήρια της Εκκλησίας” αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων