22/10/2018 22/10/2018 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ετελέσθη την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πετρούσας, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο. Η θεία λειτουργία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχει καθιερώσει η Ιερά Μητρόπολη Δράμας προς τιμήν του αειμνήστου Εθνομάρτυρα, Αθανασίου Βαλαβάνη καθώς και των άλλων Ελλήνων πατριωτών που θυσιάστηκαν την περίοδο του Μακεδονικού...
22 Οκτωβρίου, 2018 - 10:34

Ι.. Δράμας: Μνήμη Εθνομάρτυρος Αθ. Βαλαβάνη

Διαδώστε:
Ι.. Δράμας: Μνήμη Εθνομάρτυρος Αθ. Βαλαβάνη

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ετελέσθη την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πετρούσας, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο. Η θεία λειτουργία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχει καθιερώσει η Ιερά Μητρόπολη Δράμας προς τιμήν του αειμνήστου Εθνομάρτυρα, Αθανασίου Βαλαβάνη καθώς και των άλλων Ελλήνων πατριωτών που θυσιάστηκαν την περίοδο του Μακεδονικού Αγώνα από τους Βουλγάρους, στην ενορίας του Αγ. Αθανασίου Πετρούσας.

Ακολούθησε μνημόσυνο και τρισάγιο στον τάφο του Εθνομάρτυρα καθώς και κατάθεση στεφάνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων