27/10/2022 27/10/2022 Διαδικτυακό θεολογικό και φιλολογικό μνημόσυνο προς τιμή και μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου, διοργανώνει το Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, για την συμπλήρωση έξι μηνών από την εκδημία του σεβάσμιου και πολύκλαυστου Επισκόπου της Δράμας. Η Εσπερίδα, η οποία τελεί υπό την αιγίδα και την πρόνοια της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη...
27 Οκτωβρίου, 2022 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2022 - 17:33

Διαδικτυακό Μνημόσυνο για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Δράμας Παύλο

Διαδώστε:
Διαδικτυακό Μνημόσυνο για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Δράμας Παύλο

Διαδικτυακό θεολογικό και φιλολογικό μνημόσυνο προς τιμή και μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου, διοργανώνει το Ίδρυμα Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού, για την συμπλήρωση έξι μηνών από την εκδημία του σεβάσμιου και πολύκλαυστου Επισκόπου της Δράμας.

Η Εσπερίδα, η οποία τελεί υπό την αιγίδα και την πρόνοια της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος, θα τελεσθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 6.00 μ.μ., και θα μεταδοθεί από το YouTube του Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού (Billeion Melathron).

Χαιρετισμό θα απευθύνουν:

– Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος
– Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος

Κεντρικοί ομιλητές:

– Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων
– Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας και Ναούσης κ. Παντελήμων
– Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας

Παρακολουθήστε την Εσπερίδα μνήμης ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων