04/04/2023 04/04/2023 Μουσική εκδήλωση με τίτλο «Οδεύοντας προς το Θείο Πάθος» πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας. Η εκδήλωσε περιελάμβανε ενα οδοιπορικό με ύμνους της Μ. Εβδομάδας συνοδευόμενο από παραδοσιακά όργανα και αφήγηση της ηθοποιού κ. Μελίνας Μποτέλλη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο εξωραϊστικός πολιτιστικός σύλλογος Πανοράματος Δράμας, το ίδρυμα Αιμ....
04 Απριλίου, 2023 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2023 - 22:16

Δράμα: Μουσική εκδήλωση «Οδεύοντας προς το Θείο Πάθος»

Διαδώστε:
Δράμα: Μουσική εκδήλωση «Οδεύοντας προς το Θείο Πάθος»

Μουσική εκδήλωση με τίτλο «Οδεύοντας προς το Θείο Πάθος» πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας.

Η εκδήλωσε περιελάμβανε ενα οδοιπορικό με ύμνους της Μ. Εβδομάδας συνοδευόμενο από παραδοσιακά όργανα και αφήγηση της ηθοποιού κ. Μελίνας Μποτέλλη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο εξωραϊστικός πολιτιστικός σύλλογος Πανοράματος Δράμας, το ίδρυμα Αιμ. Καλαιτζίδη Καλλιφύτου, ο μουσικοδραματικός σύλλογος Χωριστής «Η Αναγεννηθείσα Μακεδονία» και η παραδοσιακή ορχήστρα καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Δράμας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων