16/05/2023 16/05/2023 Εκδήλωση από το Μουσικό Σχολείο Δράμας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14 Μαΐου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν βυζαντινούς ύμνους, παραδοσιακά τραγούδια της πατρίδος μας και μουσικά κομμάτια απ’ όλο τον Κόσμο για τον ερχομό της άνοιξης. Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος απηύθυνε χαιρετισμό...
16 Μαΐου, 2023 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2023 - 11:12

Εκδήλωση από το Μουσικό Σχολείο Δράμας: “‘Ηρθι Μάης κι Άνοιξη”

Διαδώστε:
Εκδήλωση από το Μουσικό Σχολείο Δράμας: “‘Ηρθι Μάης κι Άνοιξη”

Εκδήλωση από το Μουσικό Σχολείο Δράμας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14 Μαΐου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν βυζαντινούς ύμνους, παραδοσιακά τραγούδια της πατρίδος μας και μουσικά κομμάτια απ’ όλο τον Κόσμο για τον ερχομό της άνοιξης.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος απηύθυνε χαιρετισμό και συνεχάρη καθηγητές και μαθητές για το εξαιρετικό αποτέλεσμα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ενδοσχολικές και Πανελλήνιες εξετάσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων