29/01/2024 29/01/2024 Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο πνευματικό κέντρο της Μητρόπολης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος βράβευσε τους τρεις μαθητές που αρίστευσαν κατά την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και...
29 Ιανουαρίου, 2024 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2024 - 13:47

Εκδήλωση προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών και βράβευση αριστούχων μαθητών της Μητρόπολης Δράμας

Διαδώστε:
Εκδήλωση προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών και βράβευση αριστούχων μαθητών της Μητρόπολης Δράμας

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο πνευματικό κέντρο της Μητρόπολης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος βράβευσε τους τρεις μαθητές που αρίστευσαν κατά την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και ευχήθηκε οι ηθικές αξίες και οι παιδαγωγικές αρχές των Τριών Ιεραρχών να αποτελούν οδοδείκτη στα σύγχρονα προβλήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας και της ελληνικής οικογένειας.

Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η θεολόγος – εκπαιδευτικός κ. Μαγδαληνή Μουρατίδου, η οποία με γλαφυρό και θεολογικά τεκμηριωμένο λόγο παρουσίασε το θέμα: «Η διαπαιδαγώγηση των παιδιών, τέχνη τεχνών, επιστήμη επιστημών».

Την εκδήλωση λάμπρυναν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Δράμας. Με την καθοδήγηση των καθηγητών τους, απέδωσαν βυζαντινούς ύμνους της εορτής των Τριών Ιεραρχών και παραδοσιακά τραγούδια.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την βράβευση των αριστούχων μαθητών των Γυμνασίων και των Λυκείων της Μητροπόλεως.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων