02/07/2020 02/07/2020 Η 107η επέτειος από την απελευθέρωση της Δράμας εορτάστηκε το πρωί της Τετάρτης στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας. Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης 1η Ιουλίου ημέρα που η Εκκλησία μας τιμάει τη μνήμη των Αγίων Αναργύρων αλλά και η Δράμα την απελευθέρωσή της από τον Οθωμανικό και Βουλγαρικό ζυγό κατά το 1913, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας...
02 Ιουλίου, 2020 - 16:12
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2020 - 15:51

Εορτάστηκαν τα Ελευθέρια της Δράμας

Διαδώστε:
Εορτάστηκαν τα Ελευθέρια της Δράμας

Η 107η επέτειος από την απελευθέρωση της Δράμας εορτάστηκε το πρωί της Τετάρτης στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας. Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης 1η Ιουλίου ημέρα που η Εκκλησία μας τιμάει τη μνήμη των Αγίων Αναργύρων αλλά και η Δράμα την απελευθέρωσή της από τον Οθωμανικό και Βουλγαρικό ζυγό κατά το 1913, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος λειτούργησε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Δράμα και στη συνέχεια προέστη της Δοξολογίας για την απελευθέρωση της πόλεως και της μαρτυρικής Επαρχίας.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στο άγαλμα της Ελευθερίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων