25/09/2023 25/09/2023 Την 29η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Παρασκευή, επέτειο της σφαγής του Δραμινού λαού από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής, θα τελεσθεί στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Δράμας, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο από 07:00 – 10:30 π.μ. Κατόπιν, στο μνημείο στην συμβολή των οδών Εθνικής Αμύνης και 28ης Οκτωβρίου, στο οποίο βρίσκονται κατατεθειμένα τα οστά των φονευθέντων αδελφών,...
25 Σεπτεμβρίου, 2023 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2023 - 19:27

Επέτειος της σφαγής του Δραμινού λαού από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής στην Ι.Μ. Δράμας

Διαδώστε:
Επέτειος της σφαγής του Δραμινού λαού από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής στην Ι.Μ. Δράμας

Την 29η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Παρασκευή, επέτειο της σφαγής του Δραμινού λαού από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής, θα τελεσθεί στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Δράμας, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο από 07:00 – 10:30 π.μ.

Κατόπιν, στο μνημείο στην συμβολή των οδών Εθνικής Αμύνης και 28ης Οκτωβρίου, στο οποίο βρίσκονται κατατεθειμένα τα οστά των φονευθέντων αδελφών, θα τελεσθεί τρισάγιο και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

“Πατρικά σας προτρέπουμε να συμμετάσχετε στην Θεία Λειτουργία και το Ιερό Μνημόσυνο αποδίδοντας με την προσευχητική σας παρουσία το οφειλόμενο χρέος και την τιμή στους υπέρ πατρίδος φονευθέντες, δίδοντας τη μαρτυρία ότι οι Δραμινοί δεν ξεχνούν ότι κατοικούν σε τόπο Ιερό και αιματόβρεκτο“, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων