16/05/2023 16/05/2023 Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των φονευθέντων Μακρυπλαγιωτών από τα Βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής τέλεσε το πρωί του Σαββάτου 12 Μαΐου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του νομού Δράμας. Ακολούθως, στο Κοινοτικό Κατάστημα Μακρυπλαγίου τελέστηκαν τα Αποκαλυπτήρια τριών Αναθηματικών πλακών για τη Γενοκτονία των Ποντίων, τη Μικρασιατική Καταστροφή και...
16 Μαΐου, 2023 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2023 - 14:18

Επιμνημόσυνη Δέηση από τον Δράμας Δωρόθεο για τα θύματα του Μακρυπλαγίου

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη Δέηση από τον Δράμας Δωρόθεο για τα θύματα του Μακρυπλαγίου

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των φονευθέντων Μακρυπλαγιωτών από τα Βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής τέλεσε το πρωί του Σαββάτου 12 Μαΐου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του νομού Δράμας.

Ακολούθως, στο Κοινοτικό Κατάστημα Μακρυπλαγίου τελέστηκαν τα Αποκαλυπτήρια τριών Αναθηματικών πλακών για τη Γενοκτονία των Ποντίων, τη Μικρασιατική Καταστροφή και τους διατελέσαντες προέδρους της Κοινότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων