02/04/2022 02/04/2022 Στον Ιερό Ναό αγίου Νικολάου Δράμας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Μικρού αποδείπνου, έψαλε την Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών, και μίλησε επίκαιρα για την Υπεραγία Θεοτόκο σχολιάζοντας τον στίχο «Τείχος ει των παρθένων Θεοτόκε Παρθένε», το απόγευμα της Παρασκευής 1 Απριλίου 2022. Νωρίτερα, είχε μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου...
02 Απριλίου, 2022 - 17:57

Η Δ’ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Δράμας

Διαδώστε:
Η Δ’ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Δράμας

Στον Ιερό Ναό αγίου Νικολάου Δράμας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Μικρού αποδείπνου, έψαλε την Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών, και μίλησε επίκαιρα για την Υπεραγία Θεοτόκο σχολιάζοντας τον στίχο «Τείχος ει των παρθένων Θεοτόκε Παρθένε», το απόγευμα της Παρασκευής 1 Απριλίου 2022.

Νωρίτερα, είχε μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δράμας, η αγία δεξιά χείρα του οσίου πατρός Γεωργίου του Ομολογητού και τέθηκε προς προσκύνηση των πιστών όπου και θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή μετά τη Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων