23/01/2020 24/01/2020 Η Εορτή των Γραμμάτων, με την ευκαιρία της μνήμης των Αγίων Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στις 6:00 το απόγευμα, στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ελληνικόν Φροντιστήριον Τραπεζούντος», δίπλα στο Επισκοπείο. Ο ομιλητής κ. Κωνσταντίνος Δάλκος, Φιλόλογος, επίτιμος Λυκειάρχης, θα αναπτύξει το θέμα : «Σκέψεις για τα...
23 Ιανουαρίου, 2020 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2020 - 10:27

Η Δράμα τιμά τους Τρεις Ιεράρχες

Διαδώστε:
Η Δράμα τιμά τους Τρεις Ιεράρχες

Η Εορτή των Γραμμάτων, με την ευκαιρία της μνήμης των Αγίων Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στις 6:00 το απόγευμα, στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ελληνικόν Φροντιστήριον Τραπεζούντος», δίπλα στο Επισκοπείο.

Ο ομιλητής κ. Κωνσταντίνος Δάλκος, Φιλόλογος, επίτιμος Λυκειάρχης, θα αναπτύξει το θέμα : «Σκέψεις για τα προβλήματα της παιδείας μας με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών».

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει το Μουσικό Σχολείο Δράμας με επίκαιρους ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια.

Επίσης θα βραβευθούν συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί για την προσφορά τους στα εκπαιδευτικά πράγματα της μαρτυρικής επαρχίας και αριστούχοι μαθητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων