05/04/2022 05/04/2022 Η σύναξη του οσίου και θεοφόρου πατρός Γεωργίου του ομολογητού εορτάστηκε την Δ΄ Κυριακή των Νηστειών στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας με επίκεντρο τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δράμας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος χοροστάτησε στον Όρθρο, ιερούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο. Πριν την απόλυση χειροθέτησε Οικονόμο τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου...
05 Απριλίου, 2022 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2022 - 11:06

Η Σύναξη του οσίου Γεωργίου του Ομολογητού στη Δράμα

Διαδώστε:
Η Σύναξη του οσίου Γεωργίου του Ομολογητού στη Δράμα

Η σύναξη του οσίου και θεοφόρου πατρός Γεωργίου του ομολογητού εορτάστηκε την Δ΄ Κυριακή των Νηστειών στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας με επίκεντρο τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δράμας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος χοροστάτησε στον Όρθρο, ιερούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο.

Πριν την απόλυση χειροθέτησε Οικονόμο τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Δράμας π. Φίλιππο Μπενάζη και πνευματικό της Ιεράς Μητροπόλεως τον εφημέριο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλού Αγρού π. Γεώργιο Κουτσουρά.

Στη συνέχεια εψάλησαν τα εγκώμια του Οσίου Γεωργίου, ακολούθησε εντός του Ιερού Ναού λιτανεία του ιερού λειψάνου του και στον αύλειο χώρο τελέστηκε αρτοκλασία και έγινε η απόλυση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων