24/12/2023 25/03/2024 Τα κάλαντα εισάγουν πάντοτε στην επικείμενη εορτή των Χριστουγέννων. Κι αυτό το ρόλο της εισαγωγής στην Εορτή των Eορτών τον αναλαμβάνουν με πολλή χαρά τα παιδιά. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος άκουσε κάλαντα από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης, του 1ου Δημoτικού Σχολείου Δράμας, του 15ου Δημοτικού...
24 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:04
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2024 - 22:31

Κάλαντα Χριστουγέννων από μικρούς και μεγάλους άκουσε ο Μητροπολίτης Δράμας

Διαδώστε:
Κάλαντα Χριστουγέννων από μικρούς και μεγάλους άκουσε ο Μητροπολίτης Δράμας

Τα κάλαντα εισάγουν πάντοτε στην επικείμενη εορτή των Χριστουγέννων. Κι αυτό το ρόλο της εισαγωγής στην Εορτή των Eορτών τον αναλαμβάνουν με πολλή χαρά τα παιδιά.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος άκουσε κάλαντα από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατάρτισης, του 1ου Δημoτικού Σχολείου Δράμας, του 15ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου (και στη νοηματική γλώσσα), του 1ου Λυκείου, της Ε’ Μοίρας Καταδρομών, της Χορωδίας του Δήμου, της Χορωδίας της Μονάδος Πυροβολικού, του Μουσικού Σχολείου Δράμας, του Συλλόγου Χωριστής, του Συλλόγου Ποντίων Δράμας «Κομνηνοί», του Τμήματος Βυζαντινής Μουσικής Δημοτικού Ωδείου, της Χορωδίας Ιερού Ναού Εισοδίων Προσοτσάνης, της Χορωδίας Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Δράμας, της Χορωδίας Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Δράμας, της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Δράμας, της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλού Αγρού και παρέες παιδιών.

Παράλληλα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπακίου παρουσίασε στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023, παραδοσιακά κάλαντα ως δρώμενα την παραμονή των Χριστουγέννων στο χωριό και τα σπίτια των κατοίκων του Καλαμπακίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων