05/11/2021 05/11/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Δράμας ξεκινά τη λειτουργία «Σχολής Γονέων» με σκοπό την επιμόρφωση και την αρωγή προς τους γονείς στην προσπάθεια ορθής αγωγής των παιδιών τους αλλά και την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη συμπαράσταση στην σύγχρονη οικογένεια, στους νέους γονείς, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύζυγοι μεταξύ τους, αλλά και στις σχέσεις γονέων και τέκνων. Στο...
05 Νοεμβρίου, 2021 - 19:26
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2021 - 18:50

Ξεκινάει η Σχολή Γονέων της Μητρόπολης Δράμας

Διαδώστε:
Ξεκινάει η Σχολή Γονέων της Μητρόπολης Δράμας

Η Ιερά Μητρόπολη Δράμας ξεκινά τη λειτουργία «Σχολής Γονέων» με σκοπό την επιμόρφωση και την αρωγή προς τους γονείς στην προσπάθεια ορθής αγωγής των παιδιών τους αλλά και την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη συμπαράσταση στην σύγχρονη οικογένεια, στους νέους γονείς, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύζυγοι μεταξύ τους, αλλά και στις σχέσεις γονέων και τέκνων.

Στο πλαίσιο λειτουργίας της «ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ» προσκεκλημένοι εξειδικευμένοι ομιλητές θα αναπτύσσουν θέματα και θα ακολουθεί συζήτηση και συμπροβληματισμός.

Η «ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ» θα λειτουργεί στην Ενορία των Αγίων Αναργύρων της πόλης Δράμας ένα Σάββατο κάθε μήνα στις 18:00μ.μ.

Η πρώτη συνάντηση 13 Νοεμβρίου 18.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Δράμας. 

Ομιλητής θα είναι ο κ. Αλέξιος Λάππας

Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων, μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου των Ψυχιάτρων της Μεγάλης Βρετανίας, επιστημονικά υπεύθυνος του Ελληνικού παιδικού χωριού στο Φίλυρο και του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας Προς Όψη.

ΘΕΜΑ : «Γονείς παιδιών και εφήβων το 2021»

Στο τέλος κάθε συνάντησης θα ανακοινώνεται η ημερομηνία, ο ομιλητής και το θέμα του επόμενου μήνα.

Υπεύθυνος: Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Αχθοφορίδης

τηλ. επικοινωνίας : 6944341931

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων