24/05/2021 24/05/2021 Στον Ιερό Ναό αγίου Δημητρίου και αγίου Γεωργίου Κυργίων χοροστάτησε στον Όρθρο, ιερούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ευχαρίστησε τον άρτι συνταξιοδοτηθέντα εφημέριο του Ιερού Ναού π. Νικόλαο Μπίκινη για την επταετή υποδειγματική του διακονία, την αγαστή και ανέφελη συνεργασία του με τον Σεβασμιώτατο...
24 Μαΐου, 2021 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2021 - 12:04

Κυριακή του Παραλύτου στα Κύργια Δράμας

Διαδώστε:
Κυριακή του Παραλύτου στα Κύργια Δράμας

Στον Ιερό Ναό αγίου Δημητρίου και αγίου Γεωργίου Κυργίων χοροστάτησε στον Όρθρο, ιερούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ευχαρίστησε τον άρτι συνταξιοδοτηθέντα εφημέριο του Ιερού Ναού π. Νικόλαο Μπίκινη για την επταετή υποδειγματική του διακονία, την αγαστή και ανέφελη συνεργασία του με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και τους ενορίτες του και του δώρισε ως ενθύμιο ένα μικρό ασημένιο Ευαγγέλιο για να θυμάται το πέρασμα του από την Ιερά Μητρόπολη Δράμας.

Ο π. Νικόλαος με τη σειρά του ευχαρίστησε συγκινημένος τον Σεβαμιώτατο και τους αγαπητούς ενορίτες, ευχόμενος σε όλους την ευλογία του Θεού. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων