02/05/2022 02/05/2022 Σε αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ο Μητροπολίτης Δράμας κυρός Παύλος αναφέρθηκε στο ζήτημα της μισθοδοσίας των κληρικών. “Οι Αρχιερείς πρώτοι πρέπει να μπουν στην λίστα των μισθολογικών αλλαγών. Εμείς δεν χωρίζουμε από τους ιερείς μας, ούτε θα μας βάλουν σε ταξική διαφορά από την μια οι δεσποτάδες και...
02 Μαΐου, 2022 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2022 - 9:29

Μητροπολίτης Δράμας στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: “Εμείς δεν χωρίζουμε από τους ιερείς μας”

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Δράμας στο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ:  “Εμείς δεν χωρίζουμε από τους ιερείς μας”

Σε αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ο Μητροπολίτης Δράμας κυρός Παύλος αναφέρθηκε στο ζήτημα της μισθοδοσίας των κληρικών.

“Οι Αρχιερείς πρώτοι πρέπει να μπουν στην λίστα των μισθολογικών αλλαγών. Εμείς δεν χωρίζουμε από τους ιερείς μας, ούτε θα μας βάλουν σε ταξική διαφορά από την μια οι δεσποτάδες και από την άλλη οι παπάδες. Πρώτοι εμείς θα πέσουμε”, είχε πει μεταξύ άλλων.

Παρακολουθήστε το βίντεο με την αποκλειστική συνέντευξη:

 

Διαβάστε ακόμη: Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων