16/01/2024 16/01/2024 Για τις επιπτώσεις των διαζυγίων που υπάρχουν στα παιδιά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Χριστιανική Εστία Δράμας. “Έχουν γίνει μελέτες και ξέρουμε ότι το διαζύγιο το παιδί το βλάπτει”, είπε ενώ πρόσθεσε ότι το ίδιο θα αποδειχθεί από έρευνες και αν “έχουμε δύο μπαμπάδες και δύο...
16 Ιανουαρίου, 2024 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2024 - 15:27

Μητροπολίτης Δράμας: Θα αποδειχθεί ότι βλάπτεται το παιδί εάν έχουμε δύο μπαμπάδες και δύο μαμάδες

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Δράμας: Θα αποδειχθεί ότι βλάπτεται το παιδί εάν έχουμε δύο μπαμπάδες και δύο μαμάδες

Για τις επιπτώσεις των διαζυγίων που υπάρχουν στα παιδιά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Χριστιανική Εστία Δράμας. “Έχουν γίνει μελέτες και ξέρουμε ότι το διαζύγιο το παιδί το βλάπτει”, είπε ενώ πρόσθεσε ότι το ίδιο θα αποδειχθεί από έρευνες και αν “έχουμε δύο μπαμπάδες και δύο μαμάδες”, όπως επιχειρείται να γίνει με το νομοσχέδιο το οποίο ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση. “Είμαι βέβαιος ότι με έρευνες θα αποδειχθεί ότι βλάπτεται το παιδί. Και εμείς αυτό δεν το λαμβάνουμε υπόψη εν ονόματι των δικαιωμάτων”, πρόσθεσε. 

Παρακολουθήστε το απόσπασμα:

Ο Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος είπε επίσης ότι θα πρέπει το φαινόμενο αυτό να το μελετήσουμε και να δούμε τι αποτελέσματα θα έχει αυτό στα ίδια παιδιά. “Επικαλούμεθα ότι και στα ετερόφυλα ζευγάρια έχουμε παραβατικότητα, έχουμε βία, έχουμε το α έχουμε το β. Ένας πατέρας, ένας πατριός χτυπάει το παιδί κτλ. Ναι, τα έχουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μελετήσουμε το φαινόμενο και το ένα και το άλλο, τι γίνεται και τι έχει παράξει αυτή η περίφημη οικογένεια”, συμπλήρωσε λέγοντας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων