02/05/2022 02/05/2022 “Έχουμε υποχρέωση να παραμείνουμε στις επάλξεις της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού” είχε τονίσει σε συνέντευξή του στο Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ο μακαριστός Μητροπολίτης Δράμας κυρός Παύλος, αναφερόμενος στο Σκοπιανό ζήτημα. Και προσθέτει μεταξύ άλλων, ότι “στη Δράμα έχει χυθεί πολύ αίμα για την Ορθοδοξία και τον ελληνισμό” Η συνέντευξη έγινε για το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων...
02 Μαΐου, 2022 - 10:40

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Δράμας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: “Στη Δράμα έχει χυθεί πολύ αίμα για την Ορθοδοξία και τον ελληνισμό”

Διαδώστε:
Ο μακαριστός Μητροπολίτης Δράμας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: “Στη Δράμα έχει χυθεί πολύ αίμα για την Ορθοδοξία και τον ελληνισμό”

“Έχουμε υποχρέωση να παραμείνουμε στις επάλξεις της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού” είχε τονίσει σε συνέντευξή του στο Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ο μακαριστός Μητροπολίτης Δράμας κυρός Παύλος, αναφερόμενος στο Σκοπιανό ζήτημα.

Και προσθέτει μεταξύ άλλων, ότι “στη Δράμα έχει χυθεί πολύ αίμα για την Ορθοδοξία και τον ελληνισμό”

Η συνέντευξη έγινε για το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

από τον συνεργάτη μας Βασίλη Χάδο

φωτογραφία βίντεο Ραφαήλ Γεωργιάδης

Δείτε τη συνέντευξη:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων