08/09/2023 08/09/2023 Ο Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στο γήπεδο της Δόξα Δράμας με αφορμή την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. “Ευχόμαστε παιδιά να έχετε καλή χρονιά”, είπε ο Σεβασμιώτατος και πρόσθεσε τόνισε: “Βλέπετε τι γίνεται στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Να έχετε μεταξύ σας καλή συνεργασία, αγάπη, συναδελφικότητα, ο...
08 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2023 - 15:26

Ο Μητροπολίτης Δωρόθεος τέλεσε Αγιασμό στο γήπεδο της Δόξας Δράμας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δωρόθεος τέλεσε Αγιασμό στο γήπεδο της Δόξας Δράμας

Ο Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στο γήπεδο της Δόξα Δράμας με αφορμή την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

“Ευχόμαστε παιδιά να έχετε καλή χρονιά”, είπε ο Σεβασμιώτατος και πρόσθεσε τόνισε: “Βλέπετε τι γίνεται στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Να έχετε μεταξύ σας καλή συνεργασία, αγάπη, συναδελφικότητα, ο ένας να στηρίζει τον άλλο, να προσέχετε βεβαίως και να σέβεστε ακόμη και τον αντίπαλο”.

Οι ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη της οικογένειας των “μαυραετών” έλαβαν την ευλογία του Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωροθέου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων