01/06/2023 01/06/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος με τη συνοδεία της καθηγουμένης Αντωνίνης και μελών της αδελφότητος της Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής Παναγίας Εικοσιφοινίσσης επισκέφθηκαν το ιερό Κέντρο της Ορθοδοξίας στο Φανάρι και υπέβαλαν τα σέβη τους στο σεπτό πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου. Ο Παναγιώτατος τους υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα, και παρείχε πλούσια την πατριαρχική...
01 Ιουνίου, 2023 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2023 - 18:54

Ο Μητροπολίτης Δράμας στο Φανάρι

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δράμας στο Φανάρι

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος με τη συνοδεία της καθηγουμένης Αντωνίνης και μελών της αδελφότητος της Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής Παναγίας Εικοσιφοινίσσης επισκέφθηκαν το ιερό Κέντρο της Ορθοδοξίας στο Φανάρι και υπέβαλαν τα σέβη τους στο σεπτό πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου.

Ο Παναγιώτατος τους υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα, και παρείχε πλούσια την πατριαρχική του ευλογία και αβραμιαία τη φιλοξενία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων