21/02/2022 21/02/2022 Στον Ιερό Ναό Αγίου Χρυσοστόμου Μητροπολίτη Δράμας, χοροστάτησε στον Όρθρο, λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, την Κυριακή του Ασώτου, 20 Φεβρουαρίου 2022. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευαρέσκειά του στο προϊστάμενο του Ιερού Ναού πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Γεράσιμο (Βλατίτση), το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και όλους τους ενορίτας για την πρόθυμη...
21 Φεβρουαρίου, 2022 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2022 - 13:32

Ο Μητροπολίτης Δράμας στον Ι.Ν. Αγ. Χρυσοστόμου Μητροπολίτη Δράμας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δράμας στον Ι.Ν. Αγ. Χρυσοστόμου Μητροπολίτη Δράμας

Στον Ιερό Ναό Αγίου Χρυσοστόμου Μητροπολίτη Δράμας, χοροστάτησε στον Όρθρο, λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, την Κυριακή του Ασώτου, 20 Φεβρουαρίου 2022.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευαρέσκειά του στο προϊστάμενο του Ιερού Ναού πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Γεράσιμο (Βλατίτση), το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και όλους τους ενορίτας για την πρόθυμη προσφορά τους και βοήθεια στην ευπρέπεια του Ιερού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων