28/03/2022 28/03/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος χοροστάτησε στον Όρθρο, λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Προσοτσάνης,την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως (Γ΄ Νηστειών). Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε η περιφορά του Τιμίου Σταυρού. Στη συνέχεια στην Πετρούσα με πρωτοβουλία του Δημάρχου Προσοτσάνης κ. Θεοδώρου Αθανασιάδη έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής...
28 Μαρτίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2022 - 21:45

Περιφορά Τιμίου Σταυρού και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως τοπικού ευεργέτη

Διαδώστε:
Περιφορά Τιμίου Σταυρού και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως τοπικού ευεργέτη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος χοροστάτησε στον Όρθρο, λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Προσοτσάνης,την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως (Γ΄ Νηστειών).

Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε η περιφορά του Τιμίου Σταυρού.

Στη συνέχεια στην Πετρούσα με πρωτοβουλία του Δημάρχου Προσοτσάνης κ. Θεοδώρου Αθανασιάδη έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ευεργέτη του Τοπικού διαμερίσματος Πετρούσης κ. Γιαννίκη Γεωργίου, ο οποίος ανήγειρε με δικά του έξοδα το σχολικό συγκρότημα Πετρούσας.

Εκεί ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως του τοπικού ευεργέτη και παρακολούθησε την εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων