15/02/2022 15/02/2022 Στο πλαίσιο λειτουργίας της «Σχολής Γονέων» της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας προσκεκλημένος ομιλητής της 4ης (τέταρτης) συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 στις 18.00 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων Δράμας είναι ο Ψυχίατρος, Ψυχοθεραπευτής και Οικογενειακός Σύμβουλος, Ιάκωβος Μαρτίδης. Το θέμα της συνάντησης είναι: ˮΠλάθοντας ευτυχισμένα παιδιάˮ, θέμα που έχει αναπτύξει ο γνωστός...
15 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2022 - 21:50

«Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά» στη Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Δράμας

Διαδώστε:
«Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά» στη Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Δράμας

Στο πλαίσιο λειτουργίας της «Σχολής Γονέων» της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας προσκεκλημένος ομιλητής της 4ης (τέταρτης) συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 στις 18.00 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων Δράμας είναι ο Ψυχίατρος, Ψυχοθεραπευτής και Οικογενειακός Σύμβουλος, Ιάκωβος Μαρτίδης.

Το θέμα της συνάντησης είναι: ˮΠλάθοντας ευτυχισμένα παιδιάˮ, θέμα που έχει αναπτύξει ο γνωστός Ψυχίατρος και σε ένα από τα βιβλία του, που πραγματεύεται και αναλύει με απλό και κατανοητό τρόπο εικοσιτέσσερα σημαντικά θέματα που αφορούν τις σχέσεις γονιών-παιδιών και βασίζεται στην ελληνική πραγματικότητα.

Στο βιβλίο με τον τίτλο του θέματος της συζήτησης, ο συγγραφέας ενθαρρύνει τους γονείς να δουλέψουν για τη δημιουργία σχέσεων που θα βασίζονται στην αγάπη, την αλληλοκατανόηση και τον αλληλοσεβασμό, ενώ συμβάλλει στην ποιοτική διαχείριση των προβλημάτων που προκύπτουν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων