30/03/2020 30/03/2020 Στον παλαιό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, την Δ΄ Κυριακή των Νηστειών, εορτή της Συνάξεως του Οσίου Πατρός ημών Γεωργίου (του Καρσλίδη), του Θεοφόρου και Ομολογητού. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος ανέγνωσε από το Μέγα Ευχολόγιο τις ευχές για την...
30 Μαρτίου, 2020 - 21:34
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2020 - 22:06

Προσευχή ενώπιον του Ι. Λειψάνου του οσίου Γεωργίου στη Δράμα

Διαδώστε:
Προσευχή ενώπιον του Ι. Λειψάνου του οσίου Γεωργίου στη Δράμα

Στον παλαιό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, την Δ΄ Κυριακή των Νηστειών, εορτή της Συνάξεως του Οσίου Πατρός ημών Γεωργίου (του Καρσλίδη), του Θεοφόρου και Ομολογητού.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος ανέγνωσε από το Μέγα Ευχολόγιο τις ευχές για την απαλλαγή από λοιμικές ασθένειες, ενώ προ της απολύσεως εψάλησαν τα εγκώμια του Οσίου Γεωργίου και ακολούθησε λιτάνευση εντός του Ναού, Ιερού λειψάνου του Οσίου Γεωργίου με το οποίο ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τα τέσσερα σημεία του ορίζοντος και προσευχήθηκε για τη σωτηρία και υγεία των συμπολιτών μας και του σύμπαντος κόσμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων