22/12/2023 22/12/2023 Με χαρά ανταποκρίθηκαν οι θεολόγοι των Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Δωροθέου για συνάντηση. Η σύναξη έγινε στο φιλόξενο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Αναλήψεως Σωτήρος (οσ. Γεωργίου Καρσλίδη) Σίψας. Συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν το ρόλο του θεολόγου στο Σχολείο, τη συνεργασία του με τους ποιμένες της Εκκλησίας και...
22 Δεκεμβρίου, 2023 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2023 - 9:53

Συνάντηση Μητροπολίτη Δράμας με Θεολόγους Καθηγητές

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Δράμας με Θεολόγους Καθηγητές

Με χαρά ανταποκρίθηκαν οι θεολόγοι των Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Δωροθέου για συνάντηση. Η σύναξη έγινε στο φιλόξενο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Αναλήψεως Σωτήρος (οσ. Γεωργίου Καρσλίδη) Σίψας.

Συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν το ρόλο του θεολόγου στο Σχολείο, τη συνεργασία του με τους ποιμένες της Εκκλησίας και τους γονείς των παιδιών, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις εκατέρωθεν επισκέψεις.

Στη σύναξη συμμετείχαν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σπύρος Κιουλάνης και η σύμβουλος θεολόγων κ. Όλγα Γκούμα. Στο προσεχές μέλλον θ’ακολουθήσουν παρόμοιες συνάξεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων