14/01/2023 15/01/2023 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεο, είχε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος . Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα κατά τη διάρκεια της οποίας διεξήχθη ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ τους. Στο πλαίσιο αυτής, ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν την περιοχή, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη δυνητική...
14 Ιανουαρίου, 2023 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2023 - 4:54

Συνάντηση του Μητροπολίτη Δράμας με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Παπαδόπουλο

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Δράμας με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Παπαδόπουλο

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεο, είχε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας, Γιώργος Παπαδόπουλος .

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα κατά τη διάρκεια της οποίας διεξήχθη ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ τους. Στο πλαίσιο αυτής, ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν την περιοχή, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη δυνητική ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στη Δράμα.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ζήτησε και έλαβε ευχή και ευλογία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και το εν γένει έργο του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων