12/02/2024 12/02/2024 Συνεστίαση του Γενικού και των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου «Κούρος», ιδιοκτησίας του κ. Σάββα Τζαμτζή. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και ευχαρίστησε τις κυρίες που διακονούν στο συσσίτιο αλλά και όσους προσφέρουν με κάθε τρόπο...
12 Φεβρουαρίου, 2024 - 20:02
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2024 - 20:01

Συνεστίαση του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας

Διαδώστε:
Συνεστίαση του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας

Συνεστίαση του Γενικού και των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου «Κούρος», ιδιοκτησίας του κ. Σάββα Τζαμτζή.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και ευχαρίστησε τις κυρίες που διακονούν στο συσσίτιο αλλά και όσους προσφέρουν με κάθε τρόπο στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων