07/06/2023 07/06/2023 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Δράμας ιερούργησε τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 5 Ιουνίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος. Την ίδια ημέρα εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Δωροθέου επισκόπου Τύρου, ο Σεβασμιώτατος δέχτηκε μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ευχές για τα ονομαστήρια του στο Επισκοπείο Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εορτή...
07 Ιουνίου, 2023 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2023 - 19:35

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Δράμας Δωροθέου

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Δράμας Δωροθέου

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Δράμας ιερούργησε τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 5 Ιουνίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος.

Την ίδια ημέρα εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρος Δωροθέου επισκόπου Τύρου, ο Σεβασμιώτατος δέχτηκε μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ευχές για τα ονομαστήρια του στο Επισκοπείο

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εορτή του Αγίου Πνεύματος και  του Αγίου Ιερομάρτυρος Δωροθέου Επισκόπου Τύρου κατά την οποίαν άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων