23/05/2023 23/05/2023 Θεία Λειτουργία για τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες και ενδοσχολικές εξετάσεις τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεο. Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έψαλαν μαθητές του Μουσικού Σχολείου Δράμας με τη καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους. Ο Σεβασμιώτατος διέκρινε την κοσμική από την κατά Θεόν...
23 Μαΐου, 2023 - 14:24
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2023 - 14:28

Θεία Λειτουργία για τους μαθητές στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία για τους μαθητές στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας

Θεία Λειτουργία για τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες και ενδοσχολικές εξετάσεις τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεο.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έψαλαν μαθητές του Μουσικού Σχολείου Δράμας με τη καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους.

Ο Σεβασμιώτατος διέκρινε την κοσμική από την κατά Θεόν επιτυχία και παρότρυνε τα παιδιά να προσεύχονται στο Θεό με τη φράση «Γενηθήτω το θέλημα Σου».

Μετά το πέρας της Λειτουργίας έδωσε στους μαθητές από ένα στυλό και μία τρίπτυχη εικόνα της Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας, της Αγίας Βαρβάρας και του Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων