03/06/2022 03/06/2022 Την Κυριακή 5 Ιουνίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Δράμας θα τελεστεί το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Παύλου, ο οποίος εκοιμήθη σε ηλικία 59 ετών στις 2 Μαΐου.  “Η Ιερά Μητρόπολις Δράμας αναγγέλει εις το ευσεβές πλήρωμά της ότι την Κυριακήν 5ην Ιουνίου 2022, θα τελεσθή εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν...
03 Ιουνίου, 2022 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2022 - 18:54

Την Κυριακή το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Δράμας κυρού Παύλου

Διαδώστε:
Την Κυριακή το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Δράμας κυρού Παύλου

Την Κυριακή 5 Ιουνίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Δράμας θα τελεστεί το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Παύλου, ο οποίος εκοιμήθη σε ηλικία 59 ετών στις 2 Μαΐου. 

“Η Ιερά Μητρόπολις Δράμας αναγγέλει εις το ευσεβές πλήρωμά της ότι την Κυριακήν 5ην Ιουνίου 2022, θα τελεσθή εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν Εισοδίων της Θεοτόκου το τεσσαρακονθήμερον μνημόσυνον υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Δράμας κυρού Παύλου, όστις επί δεκαεπτά έτη διεποίμανε ευόρκως την Ιεράν Μητρόπολιν Δράμας”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων