19/04/2023 26/04/2023 Με εκκλησιαστική τάξη, ευλάβεια και τη δέουσα λαμπρότητα εορτάσθηκε και εφέτος η μεγάλη εορτή της Χριστιανοσύνης στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος το βράδυ της Αναστάσεως τέλεσε την Ακολουθία της Παννυχίδος στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δράμας στην κατάμεστη από πιστούς πλατεία Ελευθερίας παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλεως. Το πρωί...
19 Απριλίου, 2023 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2023 - 23:52

Το Πάσχα και η Σύναξη της Παναγίας Ελεούσης στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας

Διαδώστε:
Το Πάσχα και η Σύναξη της Παναγίας Ελεούσης στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας

Με εκκλησιαστική τάξη, ευλάβεια και τη δέουσα λαμπρότητα εορτάσθηκε και εφέτος η μεγάλη εορτή της Χριστιανοσύνης στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος το βράδυ της Αναστάσεως τέλεσε την Ακολουθία της Παννυχίδος στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δράμας στην κατάμεστη από πιστούς πλατεία Ελευθερίας παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλεως.

Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Δράμας με τη συμμετοχή των κληρικών της πόλεως, όπου δέχθηκε Πασχάλιες ευχές και διένειμε τα Πασχαλινά αυγά.

Τη Δευτέρα της Διακαινησίμου ιερούργησε στην Ιερά Μονή Αναλήψεως του Σωτήρος (Σίψα) για την εορτή της συνάξεως της Παναγίας Ελεούσης και ακολούθως προέστη της λιτανεύσεως της θαυματουργού Εικόνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων