02/06/2023 02/06/2023 Τριήμερο Σεμινάριο Αγιογραφίας πραγματοποιήθηκε από 30 Μαΐου έως 1η Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας. Ο αγιογράφος Κωνσταντίνος Κουγιουμτζής δίδαξε στους μαθητές της Σχολής Αγιογραφίας «Άγιος Σωφρόνιος του Έσσεξ» της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο το θέμα: «Από τη φωτογραφία στην ιερή εικόνα». Παρουσίασε με εύληπτη θεολογική τεκμηρίωση αλλά και...
02 Ιουνίου, 2023 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2023 - 10:59

Τριήμερο σεμινάριο Αγιογραφίας στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας

Διαδώστε:
Τριήμερο σεμινάριο Αγιογραφίας στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας

Τριήμερο Σεμινάριο Αγιογραφίας πραγματοποιήθηκε από 30 Μαΐου έως 1η Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας.

Ο αγιογράφος Κωνσταντίνος Κουγιουμτζής δίδαξε στους μαθητές της Σχολής Αγιογραφίας «Άγιος Σωφρόνιος του Έσσεξ» της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο το θέμα: «Από τη φωτογραφία στην ιερή εικόνα».

Παρουσίασε με εύληπτη θεολογική τεκμηρίωση αλλά και ζωγραφική κατά στάδια απόδοση, ως παράδειγμα, τη μορφή του σύγχρονου οσίου Χαραλάμπους του Διονυσιάτου, Δραμινού στην καταγωγή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων