30/01/2023 30/01/2023 Στην κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου της Μητροπόλεως Δράμας πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών της τοπικής Εκκλησίας, την οποία οργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Δράμας την παραμονή της εορτής των Τριών Ιεραρχών, των προστατών της Παιδείας. Η όλη εκδήλωση πλαισιώθηκε από βυζαντινούς ύμνους της εορτής των Τριών Ιεραρχών, τους οποίους απέδωσε η βυζαντινή χορωδία...
30 Ιανουαρίου, 2023 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2023 - 8:55

Βράβευση αριστούχων μαθητών από την Ιερά Μητρόπολη Δράμας

Διαδώστε:
Βράβευση αριστούχων μαθητών από την Ιερά Μητρόπολη Δράμας

Στην κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου της Μητροπόλεως Δράμας πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών της τοπικής Εκκλησίας, την οποία οργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Δράμας την παραμονή της εορτής των Τριών Ιεραρχών, των προστατών της Παιδείας.

Η όλη εκδήλωση πλαισιώθηκε από βυζαντινούς ύμνους της εορτής των Τριών Ιεραρχών, τους οποίους απέδωσε η βυζαντινή χορωδία του Μουσικού Σχολείου Δράμας και παραδοσιακά τραγούδια από την ορχήστρα και τη χορωδία του.

Ομιλητής της εορτής ήταν ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας κ. Σπύρος Κιουλάνης ο οποίος παρουσίασε τις παιδαγωγικές αρχές των Τριών Ιεραρχών και την επίδρασή τους στα σύγχρονα παιδαγωγικά προγράμματα εκπαίδευσης.

Ακολούθησε η βράβευση των αριστούχων μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων της Μητροπόλεώς μας από τον κ. Γρηγόριο Παπαεμμανουήλ, Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, τον κ. Χρήστο Παπαθεοδώρου, πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ., τον κ. Σπύρο Κιουλάνη, Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας και τον κ. Ανδρέα Χαραλαμπίδη, Αντιδήμαρχο Δράμας.

Κλείνοντας την εκδήλωση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος βράβευσε τους τρεις μαθητές που αρίστευσαν κατά την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η εορτή αυτή θα καταστεί θεσμός για τη Μητρόπολη Δράμας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων