31/01/2021 31/01/2021 Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2020 εορτάστηκε η εορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών των γραμμάτων, στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας. Επίκεντρο των εορτασμών ήταν ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Εισοδίων της Θεοτόκου, όπου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος και χειροθέτησε Αρχιμανδρίτη τον π. Αντώνιο Τάρταλη. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευλόγησε την αρτοκλασία των...
31 Ιανουαρίου, 2021 - 13:29
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2021 - 12:53

Χειροθέτησε Αρχιμανδρίτη ο Μητροπολίτης Δράμας

Διαδώστε:
Χειροθέτησε Αρχιμανδρίτη ο Μητροπολίτης Δράμας

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2020 εορτάστηκε η εορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών των γραμμάτων, στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας.

Επίκεντρο των εορτασμών ήταν ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Εισοδίων της Θεοτόκου, όπου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος και χειροθέτησε Αρχιμανδρίτη τον π. Αντώνιο Τάρταλη.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευλόγησε την αρτοκλασία των εκπαιδευτικών της περιφερείας Δράμας και τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων εκπαιδευτικών και ευεργετών της Παιδείας της περιφέρειας, και μίλησε για τους τρεις Ιεράρχες εκ μέρους των εκπαιδευτικών ο Διευθυντής του 15ου Δημοτικού Σχολείου κ. Δημήτριος Μαυρόπουλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων