14/01/2020 14/01/2020 Εβδομήντα δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από την ιστορική μάχη της Κόνιτσας, η νικηφόρα έκβαση της οποίας έσωσε την τιμή και προ παντός την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος μας. Την περασμένη, λοιπόν, Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, τελέστηκε μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των ηρωικών πεσόντων μαχητών της θρυλικής μάχης. Προηγήθηκε η Θεία Λειτουργία και αμέσως μετά...
14 Ιανουαρίου, 2020 - 19:55
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2020 - 19:56

Επέτειος της ηρωικής μάχης της Κόνιτσας

Διαδώστε:
Επέτειος της ηρωικής μάχης της Κόνιτσας

Εβδομήντα δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από την ιστορική μάχη της Κόνιτσας, η νικηφόρα έκβαση της οποίας έσωσε την τιμή και προ παντός την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος μας.
Την περασμένη, λοιπόν, Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, τελέστηκε μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των ηρωικών πεσόντων μαχητών της θρυλικής μάχης. Προηγήθηκε η Θεία Λειτουργία και αμέσως μετά ακολούθησε το ιερό Μνημόσυνο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κονίτσης.
Της Θείας Λειτουργίας και του Μνημοσύνου προέστη και χοροστάτησε αντίστοιχα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κύριος Ανδρέας.
Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε, επίσης, και στο Τρισάγιο που τελέστηκε στο Μνημείο Πεσόντων το οποίο βρίσκεται μέσα στο Κοιμητήριο της Άνω Κονίτσης. Στη συνέχεια ακολούθησε μικρή δεξίωση στο Ενοριακό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου πλησίον του Κοιμητηρίου Κονίτσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων