12/07/2022 12/07/2022 Πλήθος πιστών βρέθηκε χθες στην ακριτική Κόνιτσα, στον τόπο όπου έζησε τα νεανικά του χρόνια ο Άγιος Παΐσιος. Μετά την ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού ακολούθησε λιτένευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου. Της λιτανευτικής πομπής προεξήρχαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος και Καστορίας κ. Καλλίνικος. Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη...
12 Ιουλίου, 2022 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2022 - 12:14

ΚΟΝΙΤΣΑ: Συγκίνηση έξω από την οικεία του Αγίου Παϊσίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
ΚΟΝΙΤΣΑ: Συγκίνηση έξω από την οικεία του Αγίου Παϊσίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθος πιστών βρέθηκε χθες στην ακριτική Κόνιτσα, στον τόπο όπου έζησε τα νεανικά του χρόνια ο Άγιος Παΐσιος. Μετά την ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού ακολούθησε λιτένευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου.

Της λιτανευτικής πομπής προεξήρχαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος και Καστορίας κ. Καλλίνικος. Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου και Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές όταν η εικόνα του Αγίου Παϊσίου έξω από την οικία του στην Κόνιτσα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων