17/08/2019 17/08/2019 Προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής καί Κονίτσης κ. Ανδρέα πραγματοποιήθηκε ολονυχτία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μολυβδοσκέπαστης την Τετάρτη 14 Αυγούστου. Πλήθος κόσμου από την γύρω περιοχή αλλά και από τη γειτονική χώρα προσήλθε για να προσκυνήσει την ιστορική και Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Πωγωνιανίτισσας και να παρευρεθεί στη σειρά ιερών ακολουθιών...
17 Αυγούστου, 2019 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2019 - 13:02

Ο Μητρ. Κονίτσης στην Μονή Μολυβδοσκεπάστου

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Κονίτσης στην Μονή Μολυβδοσκεπάστου

Προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής καί Κονίτσης κ. Ανδρέα πραγματοποιήθηκε ολονυχτία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μολυβδοσκέπαστης την Τετάρτη 14 Αυγούστου.

Πλήθος κόσμου από την γύρω περιοχή αλλά και από τη γειτονική χώρα προσήλθε για να προσκυνήσει την ιστορική και Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Πωγωνιανίτισσας και να παρευρεθεί στη σειρά ιερών ακολουθιών από της 9 το βράδυ μέχρι της 5:30 το πρωί.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το γεγονός ότι αν και διήρκεσαν αρκετές ώρες οι ακολουθίες, οι πιστοί παρέμειναν μέχρι το πρωί με χαρακτηριστική κατάνυξη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων