29/10/2018 30/10/2018 Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου κατά την οποία πανηγυρίζει ο Ιερός Καθεδρικός Ναός Αγίας Σκέπης Εδέσσης τελέσθηκε Αρχιερατικό συλλείτουργο ιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Αρκαδίας (της Συρίας) κ. Βασιλείου και του ποιμενάρχου της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία τελέστηκε η καθιερωμένη Δοξολογία...
29 Οκτωβρίου, 2018 - 20:38
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2018 - 1:46

Ι. Μ. Εδέσσης: Αρχιερατικό συλλείτουργο στoν Μητρ. Ιερό Ναό Αγ. Σκέπης

Διαδώστε:
Ι. Μ. Εδέσσης: Αρχιερατικό συλλείτουργο στoν Μητρ. Ιερό Ναό Αγ. Σκέπης
Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου κατά την οποία πανηγυρίζει ο Ιερός Καθεδρικός Ναός Αγίας Σκέπης Εδέσσης τελέσθηκε Αρχιερατικό συλλείτουργο ιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Αρκαδίας (της Συρίας) κ. Βασιλείου και του ποιμενάρχου της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.
Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία τελέστηκε η καθιερωμένη Δοξολογία για τον εορτασμό του ηρωικού «ΟΧΙ» του 1940. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Διονύσιος Παπαχριστοδούλου, θεολόγος. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλεως και Παρέλαση.
Στον κατάμεστο ιερό ναό ήταν παρόντες μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Εδέσσης κ. Δ. Γιάννου, ο βουλευτής Πέλλας κ. Ι. Σηφάκης, εκπρόσωποι του Στρατού, των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και των άλλων τοπικών αρχών και φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων