03/11/2018 03/11/2018 Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, μνήμη του αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη, πανηγυρίζει το ομώνυμο ιερό Παρεκκλήσιο της ενορίας Μητροπόλεως Γιαννιτσών (δίπλα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών). Κατά την διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα εκτεθεί σε προσκύνηση τμήμα του ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα έχει ως εξής: ΠΕΜΠΤΗ 8/11, στις 5.00...
03 Νοεμβρίου, 2018 - 16:37

Πανηγυρίζει ο άγιος Νεκτάριος Γιαννιτσών

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει ο άγιος Νεκτάριος Γιαννιτσών

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, μνήμη του αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη, πανηγυρίζει το ομώνυμο ιερό Παρεκκλήσιο της ενορίας Μητροπόλεως Γιαννιτσών (δίπλα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών). Κατά την διάρκεια των ιερών ακολουθιών θα εκτεθεί σε προσκύνηση τμήμα του ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα έχει ως εξής: ΠΕΜΠΤΗ 8/11, στις 5.00 μ.μ. Μέγας Εσπερινός και λιτάνευση της ιεράς εικόνος του Αγίου και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/11 στις 7.30 π.μ. ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων