28/09/2020 28/09/2020 Με δύο εβδομάδες καθυστέρηση οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Πέλλας πήγαν στα σχολεία προκειμένου να αρχίσει η νέα σχολική χρονιά, με τους Ιερείς της Μητρόπολης να τελούν τον καθιερωμένο αγιασμό. Ο Σεβασμιώτατος Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ τέλεσε τον αγιασμό στο 1ο Δημοτικό σχολείο Εδέσσης μαζί με τον Αρχιμανδρίτη κ. Παντελεήμων και...
28 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2020 - 13:37

Αγιασμός στα σχολεία της Πέλλας

Διαδώστε:
Αγιασμός στα σχολεία της Πέλλας

Με δύο εβδομάδες καθυστέρηση οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί της Πέλλας πήγαν στα σχολεία προκειμένου να αρχίσει η νέα σχολική χρονιά, με τους Ιερείς της Μητρόπολης να τελούν τον καθιερωμένο αγιασμό.

Ο Σεβασμιώτατος Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ τέλεσε τον αγιασμό στο 1ο Δημοτικό σχολείο Εδέσσης μαζί με τον Αρχιμανδρίτη κ. Παντελεήμων και τον Αρχιδιάκονο κ. Δαυίδ.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, ευχόμενος καλή σχολική χρονιά. Στον αγιασμό παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο αστυνομικός διευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικατσης, ο διευθυντής εκπαίδευσης αλλά και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Πηγή: pellanews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων