11/04/2022 11/04/2022 Αγιασμό στις πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Γεύματος Αγάπης «Επιούσιος Άρτος» της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, στο Πνευματικό Κέντρο «Όσιος Παΐσιος» τέλεσε χθες μετά τοπ πέρας της Θείας Λειτουργίας που τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Παρέστησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών, Πρωτοπρ. Ιωάννης Σπυρίδης, Προϊστάμενος της ενορίας και υπεύθυνος του Γεύματος...
11 Απριλίου, 2022 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2022 - 9:06

Αγιασμός στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Γεύματος Αγάπης «Επιούσιος Άρτος»

Διαδώστε:
Αγιασμός στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Γεύματος Αγάπης «Επιούσιος Άρτος»

Αγιασμό στις πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Γεύματος Αγάπης «Επιούσιος Άρτος» της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, στο Πνευματικό Κέντρο «Όσιος Παΐσιος» τέλεσε χθες μετά τοπ πέρας της Θείας Λειτουργίας που τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Παρέστησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών, Πρωτοπρ. Ιωάννης Σπυρίδης, Προϊστάμενος της ενορίας και υπεύθυνος του Γεύματος Αγάπης, οι ιερείς του ναού και οι διάκονοι της Ι. Μητροπόλεως.

Επίσης παρέστησαν οι βουλευτές Πέλλας κ.κ. Γ. Καρασμάνης, Δ. Σταμενίτης, Β. Βασιλειάδης και η κ. Θ. Τζάκρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ι. Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γ. Στάμκος, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων καθώς και αντιπροσωπεία κυριών, που διακονούν στο Γεύμα.

Στην σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος εξήρε την προσπάθεια που γίνεται υπογραμμίζοντας την συνέπεια και την διάρκειά της στο πέρασμα του χρόνου και συνεχάρη όλους τους συντελεστές. Προσέθεσε μάλιστα ότι μισθαποδότης όλων όσων κοπιάζουν και ενισχύουν αυτό το έργο είναι ο ίδιος ο Χριστός. Με την σειρά του ο π. Ιωάννης Σπυρίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιώτατο για την εξ αρχής αμέριστη στήριξη της προσπάθειας αυτής (από το έτος 2003 που ιδρύθηκε) και προς όλους όσους συνετέλεσαν και συντελούν στην λειτουργία της και ιδιαίτερα στο έργο της ανακαινίσεως των εγκαταστάσεών της.

Για το γεγονός αυτό το Γεύμα Αγάπης «Επιούσιος Άρτος» έδωσε στην δημοσιότητα το παρακάτω ευχαριστήριο:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Πολιτιστικό, Πνευματικό Φιλανθρωπικό Κέντρο του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών «Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης» θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν, ώστε μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια λειτουργίας του Γεύματος Αγάπης να ανακαινιστεί ο χώρος προετοιμασίας και παρασκευής του φαγητού.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, εφοπλιστή και Διοικητή του Αγίου Όρους, ο οποίος προσέφερε δύο επαγγελματικούς φούρνους στο Γεύμα Αγάπης αλλά και πέντε διαδραστικούς πίνακες στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Ευχαριστούμε το Δήμο Πέλλας και το Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Στάμκο, διότι ανέλαβε την προμήθεια των υλικών για τη νέα ηλεκτρική εγκατάσταση στο χώρο του Γεύματος.

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις «Δέρας Κοτόπουλα», «Κοτόπουλα Μπαρμπαγιάννης» και «Πολυχώρος Στοά», διότι στις δέκα ημέρες που πραγματοποιούνταν οι εργασίες ανακαίνισης προσέφεραν με μεγάλη προθυμία τη βοήθειά τους στην απρόσκοπτη προσφορά φαγητού στους συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε τα Φιλόπτωχα Ταμεία των ενοριών Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών, Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών καθώς και Αγίου Χαραλάμπους Παραλίμνης για την οικονομική βοήθεια που προσέφεραν.

Ευχαριστούμε την κα Ευφράνθη Μητώση για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την αποτελεσματικότητά της στη στήριξη του Γεύματος Αγάπης.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους, γνωστούς και αγνώστους, που στήριξαν και στηρίζουν συνεχώς τη λειτουργία του Γεύματος Αγάπης «Επιούσιος Άρτος», ώστε κανείς στην πόλη μας να μη μένει χωρίς ένα πιάτο φαγητό.

Καλή πορεία προς το Πάσχα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων