02/12/2020 02/12/2020 Tην παρακάτω ανοιχτή επιστολή απηύθυνε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ προς το ποίμνιό του και κάθε ενδιαφερόμενο, όσον αφορά την υγεία του: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Με αφορμή την εκδήλωση ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας μου σε σχέση με το ιό covid-19 θα ήθελα να πληροφορήσω τον ιερό κλήρο και τον πιστό...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 20:45

Ανοικτή επιστολή του Μητρ. Εδέσσης για την υγεία του

Διαδώστε:
Ανοικτή επιστολή του Μητρ. Εδέσσης για την υγεία του

Tην παρακάτω ανοιχτή επιστολή απηύθυνε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ προς το ποίμνιό του και κάθε ενδιαφερόμενο, όσον αφορά την υγεία του:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με αφορμή την εκδήλωση ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας μου σε σχέση με το ιό covid-19 θα ήθελα να πληροφορήσω τον ιερό κλήρο και τον πιστό λαό της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας καθώς και κάθε άλλον κληρικό η λαϊκό, ότι με την χάρη του Θεού παραμένω υγιής και το μοριακό τεστ που έκανα στις 30.11.2020 (Διαγνωστικό Κέντρο Βιοδιάγνωση) ήταν αρνητικό.

Ευχαριστώ θερμά όσους έδειξαν ενδιαφέρον για την υγεία μου και εύχομαι σε όλους να διέλθουμε την περίοδο των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου με υγεία «κατ᾿ άμφω», σωματική και πνευματική.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων