27/02/2023 27/02/2023 Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως τελέσθηκε χθες στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Συμμετείχαν όλοι οι κληρικοί της Εδέσσης, καθώς καιπολλοί κληρικοί της Ιεράς Μητρόπολης και άλλων περιοχών. Κατά την διάρκεια της ακολουθίας αναγνώσθηκε από του άμβωνος το μήνυμα της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ....
27 Φεβρουαρίου, 2023 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2023 - 13:39

Αρχιερατικός Εσπερινός της Συγχώρεσης στην Έδεσσα

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός της Συγχώρεσης στην Έδεσσα

Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως τελέσθηκε χθες στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Συμμετείχαν όλοι οι κληρικοί της Εδέσσης, καθώς καιπολλοί κληρικοί της Ιεράς Μητρόπολης και άλλων περιοχών.

Κατά την διάρκεια της ακολουθίας αναγνώσθηκε από του άμβωνος το μήνυμα της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου επί τη ενάρξει της Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Κατά το πέρας του Εσπερινού έγινε η καθιερωμένη συγχώρησις μεταξύ του Αρχιερέως, των κληρικών και του λαού και ο Σεβασμιώτατος έδωσε πατρικές ευχές σε όλο το εκκλησίασμα.

Στην ιερά ακολουθία παρέστησαν οι Βουλευτές Πέλλας κ.κ. Γ. Καρασμάνης και Δ. Σταμενίτης, ο Δήμαρχος Εδέσσης κ. Δ. Γιάννου και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων