11/01/2021 11/01/2021 Η Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας θέτει στην διάθεση όλων δημοσιεύοντας ηλεκτρονικά (πρώτη δημοσίευση) δύο πρόσφατα πονήματα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης κ. Ιωήλ: 1. Πλήρη δέηση για την πανδημία του Κορωνοϊού, η οποία περιλαμβάνει και την ειδική ευχή που συνέθεσε από την έναρξη της λοιμικής επιδημίας. Η δέησις μπορεί να αναπέμπεται είτε στο τέλος...
11 Ιανουαρίου, 2021 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2021 - 8:51

Δέηση για την πανδημία από τον Μητρ. Εδέσσης

Διαδώστε:
Δέηση για την πανδημία από τον Μητρ. Εδέσσης

Η Ιερά Μητρόπολις Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας θέτει στην διάθεση όλων δημοσιεύοντας ηλεκτρονικά (πρώτη δημοσίευση) δύο πρόσφατα πονήματα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης κ. Ιωήλ:

1. Πλήρη δέηση για την πανδημία του Κορωνοϊού, η οποία περιλαμβάνει και την ειδική ευχή που συνέθεσε από την έναρξη της λοιμικής επιδημίας. Η δέησις μπορεί να αναπέμπεται είτε στο τέλος της Θείας Λειτουργίας και άλλων ιερών ακολουθιών είτε αυτοτελώς.


2. Εγκώμιο εις τον Άγιο Ιερομάρτυρα Ελευθέριο, το οποίο συνέγραψε ο Σεβασμιώτατος μετά από αίτημα της ιεράς συνοδείας της καλύβης του Αγ. Ελευθερίου Βουλευτηρίων της Ιεράς Σκήτης της Αγίας Άννης Αγίου Όρους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων